На горохівській трасі призупинили усі роботи через негоду

18 Листопада 2016, 12:47
1409

Під час чергової наради з питань реалізації проекту поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-17 Львів-Радехів-Луцьк, обговорили питання встановлення огороджень, зупинок та належного облаштування узбіч.

Нарада відбулася за участі голови ОДА Володимира Гунчика, першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Степанцова, директора департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації  Івана Мирки, начальника головного управління Державної казначейської служби України в області Михайла Леміщака, начальника управління Укртрансбезпеки у Волинській області Володимира Степанова, начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака  та його заступника Ншана Антоняна, - про це йдеться на сайті ОДА.

За словами Анатолія Посполітака стало відомо, що найближчим часом проводитимуться роботи із встановленню зовнішнього освітлення на усій дорозі Луцьк-Львів. Нині ж усі роботи призупинені, через несприятливі погодні умови. Коли ж погода поліпшиться, працюватимуть і над належним облаштуванням з’їздів, бар’єрних  огороджень та дорожніх знаків. Залишається актуальним і питання корчування пнів на узбіччі. Відтак, за словами голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, цю роботу потрібно доручити представникам районних філій «Волинського облавтодору». Окрім того, Володимир Петрович окреслив завдання Службі автомобільних доріг – опрацювати питання тендерних закупівель, в яких передбачити комплексне утримання доріг підрядними організаціями.

Актуальним і нині залишається питання важковагових перевезень. Щодо цієї проблеми, позиція голови облдержадміністрації – рішуча: недобросовісні перевізники будуть позбавлені можливості виїздити із пунктів вантажовідправлення.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024