За кого віддали свій голос жителі Звиняченської сільради на Горохівщині

23 Липня 2019, 16:22
1284

Оприлюднили результати виборів на двох виборчих дільницях, які входять до Звиняченської сільської ради (Звиняче, Красів) Горохівського району.

Відповідна інформація з’явилася на сайті ЦВК.

На виборчій дільниці в Звинячому найбільшу кількість голосів набрала політична партія «Слуга народу» – 180. Друге місце посіла політична партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 88 голосами. Третє – «Радикальна партія Олега Ляшка» з 58 голосами.

Перемогу на одномандатному виборчому окрузі здобув Вячеслав Рубльов від партії «Слуга народу», набравши 220 голосів. Друге місце отримав самовисуванець Сергій Мартиняк з 76 голосами. Третє – Андрій Козюра від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», набравши 62 голоси.

1

На виборчій дільниці в селі Красів найбільшу кількість голосів набрала політична партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 27 голосами. Друге місце розділили «Слуга народу» та «Радикальна партія Олега Ляшка», набравши по 25 голосів. Третє «Українська стратегія Гройсмана» з 17 голосами.

Перемогу на одномандатному виборчому окрузі отримав самовисуванець Сергій Мартиняк з 53 голосами. На другому місці опинився Вячеслав Рубльов від партії «Слуга народу», набравши 34 голоси. І на третьому – Андрій Козюра від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», набравши 23 голоси.


Читайте також: Як проголосувала Жабченська сільрада на Горохівщині 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024