Шопінг у Горохові

22 Листопада 2016, 16:24
10189

Ідея прогулятися по магазинах Горохова виникла випадково. Так сталося, що був зайвий час, який потрібно було «вбити» і, щоб не нудитися чеканням, вирішила зробити турне крамницями міста. В результаті вийшла з магазину з новенькою сумочкою, ціна якої всього триста гривень.

Слово «всього» тут дуже відносне, бо цінова шкала вартості сумок доволі різна. І якщо порівнювати ціни на цей обов’язковий для кожної жінки аксесуар з цінами у Луцьку, то виходить цікава картина. Сумочки на Центральному ринку в обласному центрі Волині можна придбати і за 400, 300 і навіть за 200 гривень.

За ціну 200-300 гривень, на мою суб’єктивну думку, є ризик придбати  абсолютний «ширпотреб». І навіть якщо цей «ширпотреб» має більш-менш пристойний вигляд, через місяць він сам скаже про свою якість «полізлими» швами та витертим шкірозамінником.

Щоправда, в Луцьку можна придбати і недешеву сумку, яка буквально за місяць втратить привабливість. От наприклад, сумка в дорожчому магазині, який знаходиться у Луцьку по вулиці Лесі Українки (Фабрика сумок) куплена рік тому за 700 гривень.


Відірвався у день покупки
Відірвався у день покупки

Сумка у вжитку півроку
Сумка у вжитку півроку

В горохівській крамниці сумки можна купити від 300 до 500 гривень. І хоча вибір трішки менший, сумки на вигляд доволі пристойні.



Можна купити і ось такі шапки. Тут вона коштують майже 200 гривень.


Відійдемо трішки від теми одягу і перейдемо до новорічного настрою. У Горохові дешевше купувати новорічні подарунки. Працівники супермаркету «Наш край» самі пакують подарунки і ціни доволі символічні.


Окрім того, 31 грудня супермаркет влаштовує розіграш для покупців, які придбали товару більш, як на 200 гривень. Розігрувати будуть традиційно телефон. До речі, минулого року вже один покупець отримав у подарунок мобільний.

До слова, у цьому ж таки супермаркеті можна не лише скупитися, а й перекусити смачною домашньою випічкою. Як розповіли працівники закладу, сюди забігають за смачненьким і поліціянти, які близькі сусіди «Нашого краю».


Мандруючи далі, заходимо у крамницю, де теж можна закупитися до Нового року. Але тут продають сукні та біжутерію.

Знову ж таки, дозволю собі порівняти вартість плаття у луцьких та горохівських магазинах. Завітавши у ТРЦ «ПортCity», «Караван», «Ювант»  та просто у будь-який магазин, можна лишитися зовсім без грошей. Але  високі ціни – це не обов’язково запорука високої якості. Швидше за все, це свідчить про дуже дорогу оренду. Якщо поцікавитися у луцьких модниць, скільки коштує пристойна сукня, вони однозначно скажуть – дорого. Ціни коливаються від 800 гривень і до захмарних цифр. Є в обласному центрі і магазини, де сукні коштують 5, 7, 8 і більше тисяч гривень.

Звичайно, я не буду порівнювати плаття з горохівської крамниці із вбранням із брендового бутіка, але ціни приємні для ока та нервів. Плаття можна купити і за 500 гривень.





У наступному магазині можна вдягнутися тепло. В’язані светри одразу дарують відчуття зимового затишку. У такій одежі точно не замерзнеш. Досить милі светри коштують 290 гривень.






Можна купити штани за 120 гривень, щоправда, вони не зовсім теплі, але виглядають непогано.

Їду до дому не з порожніми руками
Їду до дому не з порожніми руками


У цьому магазині косметику відомих брендів можна придбати не за каталогом, а просто прийти і купити. Це в принципі зручно. Максимальна ціна туші для вій 120 гривень. В Луцьку – зазвичай від 200.

А ці дитячі шпильки зовсім недорогі і вони, до слова, ручної роботи.



Звичайно справжнім шопоголікам, а не таким аматорам як я, у Горохові буде замало місця та вибору, щоб «розвернутися». Любителям дорогих брендів звісно не сюди, але ціни на одну й ту саму категорію одягу у Луцьку та в Горохові зовсім різні. Навіть враховуючи вартість квитків в обидві сторони (з Луцька до Горохова квиток коштує 24 гривні), одягатися в Горохові  бюджетніше.

Наталка ПОЛІЩУК

 

Коментарі
22 Листопада 2016, 18:58
Які БРОВІЩА у касирши Ярослави... Жуть!!!!!
22 Листопада 2016, 21:04
Да, брови "ОГОНЬ"
23 Листопада 2016, 10:00
Але обслуговування в магазині Наш Край на вищому рівні! Завжи приємно заходити!
23 Листопада 2016, 23:06
Наш Край дуже хороший магазин і продавці приємні....
23 Листопада 2016, 23:33
На рахунок продуктів,все зовсім не погано,а от одяг чи взуття,якщо ви маєте 2000 гр.чи трошки більше,а може меньше,і хочете купити верхній одяг чи взуття,то їдьте до Луцька,ви вибирати будете із задоволенням,а не купила з того ,з чого було,чи навіть сукню,вибір величезний в області,по тих самих цінах,порт сіті зовсім не з дорогих ,ну ювант так дорожче
24 Листопада 2016, 10:39
У Луцьку на одяг ціни набагато нижчі горохівських. А на дітей узагалі. Усіляке г.. (нехороші речі) за скажені гроші. Наші торгаші одягу дорожчі за юванти і порт-сіті. Майте совість трохи.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024