На Горохівщині інспектували неблагополучні сім’ї

04 Серпня 2019, 11:57
На Горохівщині інспектували неблагополучні сім’ї 2086
На Горохівщині інспектували неблагополучні сім’ї

У Горохівському районі перевіряли сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Працівники Горохівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді спільно зі спеціалістом служби у справах дітей та старшим інспектором з ювенальної превенції ВПГУНП у Волинській області проводили соціальну роботу на території Берестечківської міської, Горішненської, Лобачівської, Смолявської сільських рад.

В ході роботи було відвідали сім`ї, що перебувають у складних життєвих обставинах. Фахівці провели бесіди з батьками щодо запобігання дитячої бездоглядності та жебракування, профілактики вживання спиртних напоїв та недопущення випадків ухиляння батьків від виконання батьківських обов’язків. Перевірили умови утримання та виховання дітей у зазначених сім’ях.

Соціальні працівники здійснили вибіркове обстеження у сім’ях з метою контролю використання коштів соціальної допомоги, яку матері отримують при народженні дитини. В ході здійснення соціальної роботи із батьками перевірили умови їхньої життєдіяльності, надали консультації з питань формування усвідомленого батьківства, виховання дітей без насильства, ведення здорового способу життя.

Читайте такожУ селах Горохівщини інспектували соціально вразливі сім’ї

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024