У Горохові обговорили капітальні та поточні ремонти доріг району

04 Серпня 2019, 14:11
Ремонт дороги 1936
Ремонт дороги

У Горохівській РДА відбулася нарада щодо запланованих на 2019 рік капітальних та поточних ремонтів доріг Горохівського району.

В.о. голови районної державної адміністрації Андрій Розтока провів нараду із заступником Горохівського міського голови, сільськими головами, працівниками апарату, начальниками структурних підрозділів та керівниками окремих установ, організацій району щодо освоєння субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виконання капітального і поточного ремонту вулиць та доріг комунальної власності, повідомляють у відділі з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації.

Участь у нараді взяли Людмила Косюк, керівник апарату райдержадміністрації, Василь Басюк, завідувач сектору інфраструктури, будівництва та туризму райдержадміністрації,  Карапет Асатурян, місцевий підрядник.

Під час наради обговорили план проведення та виконані обсяги з капітального і поточного ремонту вулиць і доріг населених пунктів та інших доріг, обсяги робіт та стан фінансування, що заплановані для поточного, капітального ремонту автомобільних доріг.

В.о. голови райдержадміністрації Андрій Розтока закликав сільських голів району до консолідації зусиль задля якісного та швидкого ремонту запланованих автомобільних доріг та утримання їх у належному стані.

Усвідомлюючи усю складність із фінансовими ресурсами, Горохівський район має долучитися до якісного та сучасного ремонту доріг, у тому числі з тротуаром для пішоходів та освітленням як проїжджої частини, так і пішохідної.

Адже саме цими комунальними дорогами щодня учні ходять до загальноосвітніх навчальних закладів, медичних закладів та інших соціально-важливих об’єктів, що знаходяться в нашому районі. Закликав місто  Горохів, сільські ради та новостворену Мар’янівську ОТГ у найкоротші терміни закінчити виготовлення проектно-кошторисної документації та якомога швидше розпочати ремонтні роботи автошляхів.

В ході наради присутні сільські голови мали змогу висловити свої бачення та пропозиції.

Читайте такожДорогу Журавники-Квасів погрейдерували

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39