Красів: після дощів одна з вулиць стає «озером»

09 Серпня 2019, 17:13
5068

Одна з вулиць у селі Красів після кожного дощу перетворюється на суцільну водойму.

З проханням висвітлити проблему звернулася до редакції Район.Горохів місцева жителька Надія Нижник.

Вона надіслала фото вулиці після дощу, який пройшов 7 серпня. На світлинах можна побачити, що вулиця в буквальному сенсі «плаває».

За словами пані Надії, затоплює прибудинкову територію, заїзд і городи. До місцевої влади зверталися з проханням вирішити проблему, проте результату поки немає:

«Я стаю заручницею повені після кожного дощу. Затоплює прибудинкову територію, заїзд до будинку і два прилеглих городи, так як після дощу вода набігає до одного метра глибини. Пенсіонерка цього будинку зверталася за допомогою до місцевої влади, тобто до сільської голови, була написана заява і дуже багато усних прохань. Сільська голова не хоче реагувати на проблему. Заява була написана 2 червня і ще досі немає відповіді. На дзвінки не відповідає або кидає трубку, так як знає, хто турбує», – написала Надія Нижник.

1




 

Вийшов і сюжет про село Красів на «12 каналі», де розповіли про позицію сільради. Там кажуть, що винні самі жителі, бо поробили поблизу загати:

«У сільраді у свою чергу стверджують, що винні самі жителі, бо зробили поблизу загати. А щоб відремонтувати дорогу наразі коштів у бюджеті немає», – йдеться у сюжеті.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024