Кирду замінили на Турака, щоб показати хто в дома хазяїн

28 Листопада 2016, 10:15
2305

Голова волинського обласного осередку ВО «Батьківщина» Олег Кіндер  прокоментував те,  що члена фракції «Батьківщина»  у Волиньраді Людмилу Кирду позбавили керівництва бюджетною комісією, а на її місце поставили колишнього однопартійця Андрія Турака (відомого на Горохівщині аграрія).

Варто зазначити, у волинській Батьківщині  вже певний час тривають  баталії.  У політичній силі стався розкол. Зараз у фракції лишилося всього лише три людини. Після розколу Людмилу Кирду, яка лишилася у рядах партії зняли з посади керівника бюджетної комісії, а натомість поставили Андрія Турака, якого виключили з Батьківщини.

- Власне – це позиція показати силу, тобто продемонструвати хто в хаті хазяїн. Але це означає впідпорядкувати Укропом  собі оцих бувших членів партії, які виключені з Батьківщини. Зняття Людмили Федорівни з цієї посади – це є апробація сили. Палиця має впевненість у тому, що він має більшість в обласній раді. Так, на сьогоднішній день має. Людмилу Кирду замінили принципово на колишнього члена нашої партії Андрія Турака. Ви знаєте, що відбувається зараз відносно ще одного члена нашої партії Валентини Касарди, що керує санаторієм «Пролісок»?  З нею хочуть розірвати контракт. Це також є показ сили. Нам показують, що  вони  тут господарі і  що захочуть те й робитимуть. Але це стосується не лише відносно саме цих двох членів партій. Це піде далі, - вважає Олег Кіндер.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024