У Горохівській ЦРЛ «вибухнув» котел

27 Серпня 2019, 14:00
4143

У Горохові на базі Горохівської центральної районної лікарні відбулися командно-штабні навчання – гасили несправжню пожежу.

Навчання пройшли 27 серпня, – інформує сайт Горохівської РДА.

Тема навчання – дії працівника котельні, який порушив правила експлуатації теплогенеруючого приладу стався вибух твердопаливного котла з наступним загоранням в приміщенні котельні Горохівської центральної районної лікарні.

Основні завдання, які поставили перед учасниками – відпрацювання злагодженості, послідовності, оперативності у роботі та взаємодії під час проведення заходів із захисту населення, територій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій.

Під час навчання змоделювали вибух твердопаливного котла котельні, яка забезпечує обігрів центральної районної лікарні, в  результаті чого постраждала людина. За декілька хвилин після повідомлення, на місце події прибули працівники місцевого пожежно-рятувального підрозділу, бригади екстреної медичної допомоги, поліції, газової та енергетичної служби. Аварійно-рятувальні та спеціалізовані служби цивільного захисту району спрацювали оперативно та злагоджено, продемонструвавши свої вміння й навички в ліквідації умовної пожежі.







 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024