Як у Горохівському коледжі почали новий навчальний рік

04 Вересня 2019, 12:55
4114

У Горохівському коледжі ЛНАУ урочисто стартував новий навчальний рік.

Свято знань 2 вересня традиційно розпочав директор коледжу Олег Жельчик, побажавши викладачам і студентам наполегливості та успіхів.  Про це повідомляють на сайті коледжу.

Почесне право підняти державний прапор надали студентам IV курсу Майку Богдану та Зінчук Галині, представникам студентської ради коледжу.

Зі словами молитви та благословенням на успішне навчання звернувся до студентів митрофорний протоієрей о. Роман, настоятель Свято-Миколаївського храму м. Горохова. До щирих вітань приєднались й заступники директора з навчальної та виховної роботи Оксана Генсецька та Світлана Білик.

Згідно підсумків навчально-виховної роботи у 2018-2019 н.р. кращі академічні групи нагородили грамотами: на агрономічному відділенні – групу А-41, на бухгалтерському – групу ОФ-21, на технологічному – групу Т-41.

Своїми враженнями від навчання у коледжі з першокурсниками поділились старшокурсники Ірина Байрак, Галина Зінчук та Богдан Майко, запевнивши новачків у правильності їх вибору та у неповторності студентських років.

Яскравих емоцій та гарного настрою усім додали пісні у виконанні Ігоря Шлапака та Ірини Байрак, а також студентів І курсу Мельник Дарини, Мельник Катерини та Солтис Іванни.












1

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024