Як лісівників Горохівщини вітали з професійним святом

13 Вересня 2019, 11:28
1502

Напередодні Дня працівників лісу у залі Горохівської музичної школи відбулись урочистості з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівника лісу України.

Про це повідомляє сайт Горохівської РДА.

В урочистостях взяли участь в.о. голови районної державної адміністрації Андрій Розтока та голова районної ради Тарас Щерблюк.

З вітальними словами до працівників лісу звернувся Андрій Розтока, котрий побажав досвідченим фахівцям, справжнім знавцям своєї справи благополуччя, удачі, достатку, міцного здоров’я, злагоди в родинах, нових вагомих трудових успіхів і досягнень та висловив вдячність тим, хто обрав нелегку і відповідальну справу спрямовану на охорону, збереження та раціональне використання одного з найбільших природних багатств – лісу, найціннішого сировинного джерела і потужного екологічного середовища.

За багаторічну сумлінну працю, відданість справі, високу професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток лісового господарства та з нагоди Дня працівника лісу Андрій Розтока вручив Почесну грамоту райдержадміністрації головному бухгалтеру ДП «Горохівське лісомисливське господарство» Світлані Рудніцькій.

Найщирішими словами подяки за виконання благородної справи – збереження і примноження лісових насаджень краю – привітав своїх співробітників директор ДП «Горохівське лісомисливське господарство» Вячеслав Дейнека.

Завершились урочистості святковим концертом учнів та педагогів Горохівської музичної школи.

Фото з Facebook-сторінки директорки Горохівської музичної школи Оксани Цехош:











 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024