Горохів: привітали фізультурників і спортсменів району

15 Вересня 2019, 12:20
Під час урочистостей 1429
Під час урочистостей

Урочистості з нагоди свята відбулися у міському парку на оновлених майданчиках для гандболу та міні-футболу в Горохові.

Участь у районних змаганнях з міні-футболу взяли команди представників освіти, пожежників, поліції та держслужбовців району. Гандбол представляли Луцький, Нововолинський та Горохівський райони юнаки віком 2007-2008 років, повідомляють у відділі з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації.

Після завершення спортивних баталій перед присутніми виступили та привітали в.о. голови райдержадміністрації Андрій Розтока, голова районної ради Тарас Щерблюк, Горохівський міський голова Віктор Годик, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Білик.

Як зазначив кожен із керівників, велика радість в тому, що у місті облаштований такий прекрасний майданчик, на котрому щодня молодь та й старше покоління займається спортом, адже спорт це є запорука здоров’я.

Також, особлива вдячність за розбудову, розвиток та досягнення району на теренах України і колишнього Радянського Союзу була присвячена для ветеранів спорту. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять видатних діячів спорту Горохівщини, які відійшли у вічність.

Кращих спортсменів та тренерів було відзначено Почесними грамотами, усі учасники змагань нагороджені медалями та грамотами.

Музичні вітання для присутніх подарували вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості та аматори РНД «Просвіта».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024