Горохівським рятувальникам подарували новий «бойовий» одяг

17 Вересня 2019, 15:34
2607

На території пожежно-рятувальної частини міста Горохів відбулися урочистості з нагоди Дня Рятівника.

У заході, який відбувся 17 вересня, взяли участь керівництво райвідділу та особовий склад 9 державної пожежно-рятувальної частини м. Горохів. Про це повідомляє Горохівський районний відділ У ДСНС України у Волинській області.

Взяли участь голова районної ради Тарас Щерблюк, в.о. голови райдержадміністрації Андрій Розтока, заступник міського голови з питань діяльності виконавчого органу Максим Ящукевич які привітали керівника Горохівського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області Тараса Кашталяна та особовий склад 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Горохів.

Керівники щиро привітали усіх рятувальників Горохівського району з професійним святом - Днем рятувальника. Побажали усім міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Особливо висловили глибоку подяку ветеранам пожежної охорони, які присвятили своє життя справі боротьби з вогнем і сьогодні допомагають молодим рятівникам в розв’язанні щоденних проблем.

Із нагоди свята Горохівським рятівникам вручили Почесні грамоти райдержадміністрації, районної та міської ради за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, ініціативність та енергійність, виявлені під час виконання поставлених завдань та вагомий внесок у забезпечення безпеки життєдіяльності населення району.

На завершення зустрічі голова Горохівської районної ради Тарас Щерблюк задля безпечнішого гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій подарував для особового складу частини новий захисний бойовий одяг.














 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024