Неповнолітні дівчата з Цегова обікрали магазин одягу у Луцьку

19 Вересня 2019, 22:03
фото ілюстративне 4055
фото ілюстративне

У Луцьку дві студентки у магазині «Sinsay», що на другому поверсі ТРЦ «Порт Сіті», набрали одягу та взуття у свої рюкзаки та намагалися вийти, не заплативши за товар.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА «Конкурент».

Дівчата – уродженки села Цегів Горохівського району, студентка третього курсу Волинського коледжу національного університету харчових технологій №6 та 2-го курсу Луцького національного технічного університету. Одна студентка викрала дві футболки, топ-блузку, боді, 5 пар шкарпеток та труси на загальну суму 1 074,33 грн. Інша – футболку, штани, легінси, кросівки та бюстгальтер на суму 1 305,99 грн.

Волинянки поклали вказані речі в свої рюкзаки і хотіли вийти з магазину, але їх зупинили працівники.

У судовому засіданні волинянки свою вину визнали повністю та відшкодували завдані збитки.

Отож суд ухвалив визнати студенток винуватими в обвинуваченні за ст.15 ч.2 ст.185 ч.2 КК України (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб).

Неповнолітню обвинувачену звільнили на підставі ч.1 ст.105 КК України (Звільнення від покарання із застосуванням примусових заходів виховного характеру) та передали на виховання батькам терміном на один рік.

Іншій обвинуваченій, яка була повнолітньою, суд призначив покарання – 1 рік позбавлення волі. А на підставі ст.ст. 75, 76 КК України (Звільнення від відбування покарання з випробуванням та Обов’язки, які покладає суд на особу, звільнену від відбування покарання з випробуванням) звільнив від відбування призначеного покарання, якщо вона протягом одного року випробного терміну не вчинить нового злочину і виконає покладені на неї обов’язки.

Читайте також: У луцькому виші переобрали голів студрад

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024