Упівцю з Горохівщини хочуть присвоїти звання почесного громадянина Волині

15 Грудня 2016, 15:58
1355

Олексій Брись, упівець з Горохівского району, один з претендентів на звання почесного громадянина Волині.

Наразі на отримання звання «Почесний громадянин Волині» у 2017 році претендують чотири особи, - пише Волинський інформаційний портал.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волиньради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 15 грудня.

Зокрема, надійшли звернення щодо призначення вищезгаданого звання упівцю з горохівщини Олексію Брисю, тренерові-викладачеві з футболу обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів Юрію Тимофєєву, відомому волинському журналістові та письменникові, громадському діячеві Івану Корсаку та українському історикові, політв’язневі, автору понад 30 книг Валентину Морозу.

Такі зверення надіслали відповідно Волинська обласна правозахисна організація ВГО «Правозахист», Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», Волинська обласна організація Національної спілки журналістів України і депутат обласної ради Роман Карпюк.

Члени ж депутатської комісії взяли до уваги проект рішення та рекомендували голові обласної ради Ігорю Палиці, який прийматиме рішення щодо присвоєння звання «Почесний громадянин Волині», розглянути усі чотири кандидатури.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39