Зупинка навпроти луцької автовтостанції лякає львівських та горохівських студентів

15 Грудня 2016, 16:50
1585

До Луцької міської ради надійшла петиція у якій Кравчук Наталія Василівна звертається до влади з проханням поміняти «страшну» зупинку, що навпроти автостанції, що на вулиці Львівській.

У петиції йдеться: «На вулиці Львівській гостей міста зустрічає страшна зупинка, розташована якраз навпроти «воріт» міста - автостанції. Що вона в жалюгідному стані - нічого не сказати. Якби міське керівництво бодай глянуло на цей страхіття! Все одламане, обшарпане, діряве. Поміж цвяхами, що стирчать з лав, сідають старики, що приїхали в місто з «Львівського» напрямку й далі прямують на старий ринок чи в обласну лікарню. Тут туляться матері з маленькими дітьми, що приїхали з села і теж прямують чи на ринок, чи до родини, чи в лікарню. І студентство й туристи, що приїжджають з Горохівщини й Львівщини, щоразу жахаються луцького сервісу. А поряд... будуються розкішні заправки, розвиваються ресторани й магазини, рахують клієнтів аптечні склади. Хіба не пора відремонтувати зупинку, яка б гідно вписувалася у цей ансамбль».

Коментарі
19 Грудня 2016, 14:53
Гляньте які "симпатичні" зупинки Горохівська районна влада поставила на теренах Горохівського району. Та ця Луцька зупинка витвір мистецтва. А ці пародії на зупинки хай би у себе під хатами поставили.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром