Горохівські школярі відвідали місцеві підприємства

25 Жовтня 2019, 11:44
Ілюстративне фото 2039
Ілюстративне фото

Горохівський центр зайнятості організував ряд заходів для 22 учнів в районному центрі.

Про це повідомив Горохівський центр зайнятості на сторінці у Facebook.

Директор філії Ірина Рабінська та заступник директора Людмила Цимбалюк розповіли учням про можливості служби зайнятості щодо професійної орієнтації молоді, професії та спеціальності, що користуються попитом у місті та регіоні, сучасні сервіси щодо вибору професії та пошуку роботи.

Читайте також: Маленькі жителі Горохівщини вчилися обирати професії

Під час мобільного тренінгу школярі спілкувалися із старшим інспектором ювенальної превенції Горохівської ВП ГУНП у Волинській області Сніжаною Лапків. Говорили про булінг, насилля в сім’ї, про кримінальну та адміністративну відповідальність, яка передбачена за вчинення злочинів та порушень закону.

Читайте також: Учні із Шклиня та Скірче обирали майбутню професію

Професіографічну екскурсію для школярів по місту провела фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями, рекрутер Тетяна Янюк. Учні побували в Горохівському автотранспортному підприємстві, банківських установах, заводі «Горсталь», ознайомились з діяльністю будівельного підприємства «Горохівагробуд», «Євротандему», яке займається автомобільними вантажними перевезеннями, комунальними підприємствами, закладами торгівлі та харчування. Відвідувачів ознайомили із історією кожного підприємства та показали, як вони працюють.

Нагадуємо, що нещодавно фахівці районної служби зайнятості провели виїзний профорієнтаційний захід для учнів ЗОШ І-ІІ ступенів села Мерва.

Читайте також: На Горохівщині молодь вчилась обирати професії






1




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024