Як горохівські аграрії відзначають професійне свято

14 Листопада 2019, 13:07
1576

У Палаці культури Луцька тривають урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства України, який щорічно відзначають у третю неділю листопада.

З самого ранку середи, 13 листопада, навпроти входу в Палац культури міста Луцька вишикували потужні трактори та іншу сільськогосподарську техніку, – повідомляє Волинь24.

З 10:00 до місця урочистостей почали прибувати керівники агроформувань області, кращі виробничники, який будуть вшановувати на святі. На вході їх зустрічав директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко.

До Палацу культури прибули як представники старшого покоління аграріїв, так і цілі династії сільськогосподарських управлінців: Шумські із Луцького району, Щерблюки – із Горохівського та інші. Приїхав і колишній голова Волинської облради Анатолій Грицюк, колишній голова Федерації профспілок Волинської області Іван Карпомиз, нинішній голова Локачинської районної ради Володимир Мазурок та багато інших знаних у минулому людей.

Читайте також: Волинські аграрії вимагають заборони купувати українську землю іноземцям.

Юрій Горбенко вітався з усіма давніми знайомими.

Представники фірм-продавців сільськогосподарської техніки знайомили усіх зацікавлених з агрегатами, розповідали про їхні переваги, називали ціни, а представники банків розповідали про умови кредитування.

Ближче до пів на одинадцяту до місця святкового зібрання прибула голова Волинської обласної ради Ірина Вахович.

Фермери і орендарі волинських земель були в доброму гуморі: сільськогосподарські роботи завершені – можна й посвяткувати. Тим паче, що нечасто їх сьогодні вшановують.

Об 11:00 до Палацу культури прибув виконувач обов’язків голови Волинської облдержадміністрації Олександр Киричук. Юрій Горбенко показав йому представлені техніку. Фото на згадку – можна йти до зали і розпочинати урочисте засідання, на якому не тільки згадають кращих сільгоспвиробників Волині, але й привітають піснями й танцями.

Нагадаємо: Як аграрії відзначали професійне свято в центрі Луцька.










 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024