Суд позбавив батьківських прав батьків 8 дітей

28 Грудня 2016, 14:02
2154

У Горохівському районі суд відібрав у горе батьків з села Мерва 8-х дітей.

Днями відбувся суд з приводу позбавлення батьківських прав батьків, які неналежно виконували свої обов’язки щодо своїх восьми дітей, - йдеться у судовому документі.

Мати дітей під час судового засідання позову від органів опіки не визнала та пояснила суду, що вона доглядає за своїми дітьми належним чином, варить їм їсти, пере одяг, цікавиться, як старші діти навчаються в школі.

З батьком своїх дітей жінка проживає, проте шлюб у них не зареєстрований. забезпечені одягом та харчуванням.

В будинку, де відповідачі проживають разом із дітьми, з’явився грибок, який вони вивести не змогла, а тому сім’я має намір переїхати на проживання в інше місце.

Відповідач пояснила, що вона два рази відвідувала старших дітей, які перебувають на лікуванні в м.Ковелі, а до менших дітей, які в даний час лікуються у м.Луцьку, не їздила, оскільки не мала коштів.

Мати дітей також відповіла,  що отримує допомогу на дітей в розмірі 3700,00 грн. Відповідач вважає, що, незважаючи на такі побутові умови, її діти доглянуті, кошти, які вона отримує як соціальну допомогу, використовуються виключно на потреби дітей, а тому підстав для позбавлення її батьківських прав стосовно цих дітей немає, у зв’язку з чим прохає суд у позові органу опіки та піклування Горохівської районної державної адміністрації Волинської області до неї про позбавлення її батьківських прав стосовно її дітей відмовити.

Батько дітей теж не визнав позов.

Не зважаючи на аргументи горе-батьків  суд задовольнив позов органів опіки та позбавив пару батьківських прав.

Коментарі
28 Грудня 2016, 17:29
навіщо?
28 Грудня 2016, 17:36
Навіщо???
29 Грудня 2016, 00:34
Запитання "навіщо?" логічне. Але якби ви знали цю сім"ю, то напевно б сказали "добре,що встигли і діти всі живі-здорові"!
02 Січня 2017, 00:43
На 8 -ох дітей отримує таку мізерну допомогу, а решту, те що би вона мала отримувати на дітей хто забирає. чи на чиїх дітей іде ця допомога? А може у них такі справи в домі від того безгрошів'я? І чому служби по питаннях дітей приходять тільки дивитись на матеріальний стан, чому немає моральної підтримки, кінець-кінців навчання для таких горе -матерів? Легше всього позбавити, а кому з дітей це буде краще, психологічно їм зламають життя, і знову ж таки , де їм навчитись віддавати тепло і ласку майбутній своїй сім'ї, коли їхня теперішня родина розбита вщент.Коли у нас навчаться суди і адміністрації допомагати сімейним парам згуртуватись, а не розбивати.?
05 Січня 2017, 23:55
Шановна Настя моральну підтримку такі "горе-матері" шукають у алкоголі та сумнівних компаніях, хоча б повинні були б радіти щасливому материнстві та робити все від них залежне для того, щоб діти мали усе необхідне,але...... І ще ремарка для Вас особисто - держава підтримує наразі матеріально таких мамаш, однак ті гроші тратяться не на дітей як повинно було б бути, а на пляшку і закуску.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024