Кого обрали перевізником маршруту Горохів-Холонів

26 Листопада 2019, 15:25
Ілюстративне фото 2214
Ілюстративне фото

Перевізника визначили представники департамент інфраструктури та туризму Волині за допомогою конкурсу.

Про це повідомили у Горохівській райдержадміністрації.

За даними РДА, автобусні маршрути Борочиче-Горохів, Горохів-Ниви Губинські, Горохів-Холонів використовують в комплексі з внутрішньообласним автобусним маршрутом Ниви-Губинські – Нововолинськ. Представники райдержадміністрації звернулися в департамент інфраструктури та туризму облдержадміністрації щодо розгляду можливості охоплення, об’єднання цих маршрутів з вище вказаним автобусним.

Департамент провів конкурс. Переможцем визнали ПАТ «Горохівське АТП 10764». Із вище вказаних приміських маршрутів підприємство погодилося обслуговувати лише автобусний маршрут Горохів-Холонів.

Читайте також: На Волині придбають 9 автобусів для шкіл

У ході консультацій з Холонівським сільським головою, представниками громади сіл Холонів, визначили найбільш оптимальний час руху автобуса. РДА уклала тимчасовий договір з ПАТ «Горохівське АТП 10764» на маршрут Горохів-Холонів.

Також представники райдержадміністрації, районної ради шукають перевізників, які могли б обслуговувати населені пункти за маршрутом Жуківець-Горохів в межах району.

Нагадуємо, що у  2018 році уклали тимчасовий договір на обслуговування маршруту Горохів-Жуківець з ПАТ «Горохівське АТП 10764». Через відсутність пасажирів та його збитковість перевізник відмовився від цього рейсу.

Райдержадміністрація також зверталася в облдержадміністрацію щодо можливості охоплення, об’єднання приміських маршрутів Горохівського району до більш привабливих для перевізників внутрішньообласних маршрутів, а також посприяти у пошуку перевізників на внутрішньорайонні маршрути.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024