Хірургія нового покоління в Туреччині

07 Грудня 2019, 10:00
743

Навіть найдосвідченіший хірург – це, передусім, людина, якій притаманні помилки, втома, тремор рук. Роботизована хірургія виключає ці фактори. У  всьому світі роботизована хірургія визнана «золотим стандартом» виконання складних оперативних втручань у гінекології, урології та онкології.

Роботизована хірургія – це хірургія нового покоління, яка поєднує інноваційні технології та прогресивні ідеї людини. Хоча в усьому світі роботизована хірургія – вже не дивина, в Україні є єдиний американський робот-хірург da Vinci.


 

Роботизованої хірургічної системи Navio для проведення операцій по повній заміні колінного суглоба в Україні взагалі немає.

Роботизована радіохірургія дозволяє здійснювати ефективне лікування раку по всьому організму з точністю до одного міліметра. Для радіохірургії використовують Гамма-, Кіберніж або спеціальні лінійні прискорювачі. Такого обладнання в Україні катастрофічно не хватає.

Читайте також: Трансплантація кісткового мозку – операція, яку не роблять в Україні

Немає необхідності чекати чималу чергу, адже у всіх клініках Туреччини є велика кількість апаратів  та кваліфіковані, навчені хірурги. Balina Med travel безкоштовно підбере клініку, яка відповідає Вашим вимогам та займеться організацією.

Деякі з переваг роботизованої  хірургії:

  • Виконання найскладніші операції
  • Скорочення часу втручання
  • Відсутність видимих шрамів
  • Більш швидка реабілітація
  • Зведення до мінімуму втрати крові під час операції
  • Мінімальний ризик ускладнень
  • Мінімальний ризик зараження
  • Зведення до мінімуму післяопераційного болю
  • Скорочення небажаних наслідків у момент операції

  •  

Медицина за кордоном дійсно може запропонувати інноваційне та ефективне лікування, яке не доступно на батьківщині. Проте необхідно вміти спілкуватися з посередниками, просити деталізацію рахунку, розуміти, які є клініки, і як відрізняються ціни. Від помилок рятує тільки експертна допомога, яку може надати Balina Med Travel.

Переваги Balina Med Travel:

  1. Наші послуги для Вас абсолютно безкоштовні. Ви платите лише за лікування та транспортні витрати.
  2. Ми займаємося документацією, підбором клініки, організацією трансферу та перекладача. Це дозволяє обрати кращий варіант та економити Ваш час і кошти.
  3. Ми супроводжуємо Вас на всіх етапах лікування. Ви можете зв’язатися з нами 24/7 та ми допоможимо вирішити всі непередбачувані питання під час поїздки.

Для детальної інформації телефонуйте за номером +380955957085 або залиште заявку на сайті https://medical.balina.com.ua/.

Долучайтеся до нас в соціальних мережах https://www.facebook.com/balinamedtravell/?modal=admin_todo_tour https://www.instagram.com/balinamedtravel/?hl=uk


 

 

 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024