У Горохові юні активісти зустрілись із досвідченими волонтерами

07 Грудня 2019, 13:37
Ілюстративне фото 1258
Ілюстративне фото

Лідери волонтерського руху загальноосвітніх округів презентували міні-плакати з свого життя та їх колег.

Захід провели 5 грудня у приміщенні будинку дитячої та юнацької творчості. Про це повідомили у Горохівській РДА.

У заході взяли участь волонтери загальноосвітніх округів, волонтери району Віталій Гладун, Богдан та Олена Ошищуки, представники Товариства Червоного Хреста – Марія Веремчук та Ольга Садова, ініціативна група – Сергій Цехош та Олександра Кузьмінська, учні НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – гімназія» міста Горохів. 

Подружжя Богдан та Олена Онищуки розповіли про свою волонтерську діяльність в зоні АТО. Ольга Садова ознайомила присутніх з волонтерською діяльністю Товариства Червоного Хреста. 

Читайте також: Волонтер Або Саджайя: «Росія за 70 років відучила нас господарювати»

Під час заходу провели майстер-класи із виготовлення святкових листівок зі словами вдячності для воїнів на сході. Учні загальноосвітніх закладів району також долучилися до акції «З плетіння маскувальної сітки».

Волонтерські загони привезли із собою підготовлені малюнки «Військові обереги від Святого Миколая». Виставку цих робіт згодом організують в приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості, а пізніше її передадуть волонтеру Віталію Гладуну – а далі воїнам на схід.

Також молодим волонтерам показали фільму «Вони співають, там де небезпека». 

За підготовку кращих міні-плакатів про життя волонтерів та приклади гарних справ волонтерським загонам вручили грамоти відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, подяки відділу освіти, молоді та спорту.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024