У Берестечку та Лобачівці застрягли у заметах автомобілі

06 Січня 2017, 16:51
2352

За минулу добу рятувальники підрозділів Управління ДСНС у Волинській області 5 разів залучались до виконання аварійно-рятувальних робіт для надання допомоги громадянам, які опинились у скрутних ситуаціях у зв’язку із складними погодними умовами.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Волинській області.

Зокрема, 5 січня близько 7 години ранку рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №6 міста Ківерці витягнули вантажний автомобіль з кювету поблизу села Сокиричі Ківерцівського району.

Орієнтовно в той же час бійці ДПРЧ-13 смт Маневичі витягнули вантажний автомобіль з кювету поблизу села Підгаття Маневицького району.

А 08:15 рятувальники ДПРЧ-15 селища Локачі витягнули пасажирський автобус з кювету поблизу села Заячиці, а об 11:30 – трактор з снігового замету поблизу села Привітне Локачинського району.

О 12:25 бійці Державного пожежно-рятувального поста №22 смт Берестечко витягнули вантажний автомобіль з снігового замету поблизу села Лобачівка Горохівського району.

6 січня о 02:55 бійці Державного пожежно-рятувального поста №20 смт Торчин в складі відділення витягнули легковий автомобіль з снігового замету поблизу села Смолигів Луцького району.

«З метою запобігання випадкам травмування та переохолодження у період складних погодних умов, рятувальники закликають громадян без потреби не вирушайте в далеку дорогу. Якщо така необхідність є, то потрібно подбати про запас пального та харчів, забезпечити наявність лопати та троса, надійних засобів зв’язку. Будьте максимально уважними за кермом, дотримуйтеся безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції. Під'їжджаючи до пішохідних переходів, місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму. Також закликаємо пішоходів бути якомога обережнішими: не вибігайте різко на дорогу, переходьте проїзну частину у встановлених місцях. Люди, що переходять дорогу, можуть посковзнутися і впасти», - закликають волинян рятувальники

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024