Горохівського письменника номінували на антипремію за найгірший опис сексу. ТЕКСТ 18+

25 Грудня 2019, 15:33
Василь Слапчук 1777
Василь Слапчук

Волинський письменник Василь Слапчук став номінантом антипремії «Золотий хрін», яку вручають митцям за найгірший опис сексу в літературі. 

Про першого претендента на цю специфічну нагороду повідомили на сторінці «Золотого Хрону» у facebook.

«Наш перший номінант – Василь Слапчук і його роман «Роман & Роман» про творчість і безладні статеві зв'язки. У програмі – розкішниця на замку! А також –шоу однієї піхви в тяжкій долі митця», – пишуть судді конкурсу.

На суд читачам публікують і уривки з роману, які можуть стати найгіршим змалюванням сексуального акту в літературі цього року.

Читайте також: «Я не впевнений, чи молоді треба думати про СРСР», – Василь Слапчук. ЦИТАТНИК

Уривок з роману
Уривок з роману

Уривок з роману
Уривок з роману

Уривок з роману
Уривок з роману

Нагадаємо, минулого року цю ж антипремію мало не отримав луцький співак, який вирішив спробувати себе на літературному полі. 

Довідка. «Золотий хрін» – щорічна відзнака за найгірший (недоречний, брутальний, позбавлений смаку) опис сексуальної сцени в художніх текстах сучасної української літератури. До участі в конкурсі подаються вперше опубліковані тексти, що вийшли друком протягом поточного року, у будь-якому жанрі поезії, прози чи драми. Вручення нагороди «Золотий хрін» відбувається на початку наступного календарного року.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024