У Горохові «Волиньгаз» відкрив сучасний Центр обслуговування клієнтів

28 Грудня 2019, 13:07
2332

За форматом європейського зразка на Волині працює вже шостий Центр обслуговування клієнтів АТ «Волиньгаз» у місті Горохів та сьомий – у місті Ківерці, вони обслуговуватимуть понад 20 тисяч споживачів міст і прилеглих районів.

Клієнти тут  можуть вирішити всі газові питання. Про це повідомляють у ПАТ «Волиньгаз».

У Центрах обслуговування дотримана головна концепція: комфортні умови для клієнтів, просторі приміщення, зручні зали очікування, доступ до wi-fi, можливість скористатися послугами Особистого кабінету та одразу на місці зареєструватися в ньому. При цьому, споживач має максимальний доступ до інформації, яку за потреби отримує у фахівця або на інформаційних стендах.

Першу клієнтку до нового Центру обслуговування в Ківерцях запросив голова правління компанії Мирослав Коротя. Фаїні Сидорук  майже 90 літ. Жінка з радістю розділила свято з усіма та одержала консультацію в менеджера.

«Такі приємні тут фахівці у вас працюють. Завжди мені усміхаються. А от сьогодні ще й так трапилось – на ваше свято випадково потрапила. Хай усе у вас буде добре. А я рада, що перевірила свої показники лічильника – все правильно подала», – поділилась клієнтка Фаїна Сидорук.

Голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя  зазначив, що відкриття вже сьомого центру обслуговування клієнтів в області – подія, важлива і для газовиків, і для клієнтів. Адже десятки років компанія прагнула удосконали клієнтський сервіс, привести його у відповідність до світових стандартів та вимог. Тому виключно за кошти компанії за короткий час здійснилася  давня мрія  споживачів, яка й надалі буде реалізовуватись. 

«Щоб спростити зв'язок наших клієнтів з газовою компанією, ми щороку відкриваємо сучасні ЦОКи та впроваджуємо онлайн-сервіси. Вони допомагають споживачам природного газу швидко і якісно вирішувати всі газові питання.  Чимало нововведень реалізовано у центрах: допомога фахівців у користуванні онлайн-сервісами,  достатня кількість менеджерів та фахівців необхідного профілю, зона відпочинку, миттєва реєстрація в дистанційних сервісах. Клієнт – наша найбільша цінність», – зазначив голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

У Горохові Центр обслуговування розташований на вулиці Козацька, 98. У Ківерцях – на вулиці Матросовій, 9. Графік роботи: щодня з 8:00 до 17:00 год., обідня перерва – 13:00 – 14:00, вихідні – субота та неділя.

Сучасні технології обслуговування та доступність ЦОКів дають можливість зекономити час, спростити процедуру одержання послуг, а також бути в курсі всіх нововведень на газовому ринку держави.

Читайте також: Луцьк – у десятці найперспективніших міст України

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024