У Галичанах завершили будівництво дитячого майданчика

31 Грудня 2019, 13:45
1784

Загальна вартість проєкту 100 тисяч гривень.

Про це повідомили у Горохівській райраді.

Відповідно до розпорядження Горохівської районної ради від 19 лютого на території Горохівського району оголосили конкурс проєктів місцевих ініціатив 2019 року за дев’ятьма основними напрямами. З усіх проєктів відібрали п’ять для реалізації. Серед них і був проєкт Галичанської сільської ради «Разом до мрії» на встановлення дитячого маданчика.

Вартість проєкту становить 100 тисяч гривень. Його співфінансували три сторони:

Горохівська районна рада – 50 тисяч гривень.

ПП «Західна Аграрна Компанія» - 30 тисяч гривень.

Галичанська сільська рада – 20 тисяч гривень.

За умовами конкурсу громада підготувала територію до початку монтажу майданчика та провела толоку, самостійно встановила його. 

За даними райради, реалізація проєкту повинні були завершити до 25 грудня поточного року.

26 грудня 2019 року в приміщенні Галичанської сільської ради організували засідання круглого столу за участю голови Горохівської районної ради Тараса Щерблюка, сільського голови Надії Харчук та депутатів сільської ради. Сільський голова розповіла, як втілювали проєкт. Подякувала батькам, які відгукнулись на прохання толоки та встановлення майданчика а саме: депутатам сільської ради Шоцькому Миколі за надання транспортної техніки, Когуту Анатолію за надання техніки, за допомогу у встаноленні, Харчуку Петру, Андрєєву Сергію, Судніку Михайлу, Мельничуку Олексію, Мельничуку Віктору, Харчуку Руслану, Шлапчуку Юрію, Дячуку Леоніду, Гаврисюк Віталію, Циринюку Віталію,Трачуку Миколі, Воронюку Івану, Кордику Олександру,  Пікалюку Юрію, Зубкевичу Віталію, Бондарчуку Івану.

Голова районної ради теж висловив вдячність всім, хто прийняв участь у проєкті, привітав усіх з прийдешніми святами, запрошував громаду  брати участь у різних конкурсах та проєктах і залучати в такий спосіб кошти для розвитку села.   

1

1

1

1

1


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024