На Горохівщині для боротьби з негодою виділили 1750 літрів палива

17 Січня 2017, 11:40
1573

Владці Горохівського району зібралися аби обговорити питання по ліквідації наслідків негоди у районі.

Зокрема, у голови райдержадміністрації Любові Матвєєвої відбулося засідання постійної комісії з питань ТЕБ та НС, - про це йдеться сайті Горохівської РДА.

На порядок денний комісії виносилося одне питання: «Про проведення заходів щодо ліквідації наслідків стихії, пов’язаною із заметіллю та випаданням значної кількості опадів».

З інформаціями виступили Тарас Кашталян, начальник Горохівського РВ УДСНС України у Волинській області; Аркадій Тарасюк, начальник філії «Горохівський автодор»; Василь Басюк, завідувач сектору розвитку інфраструктури, будівництва та туризму управління регіонального  розвитку райдержадміністрації; Віктор Годик, Горохівський міський голова.

За результатами доповідей та з урахуванням їх обговорення, з метою попередження виникнення на території району надзвичайної ситуації природного характеру комісія прийняла ряд рішень, зокрема: виділити з резерву паливо-мастильних засобів райдержадміністрації для дозаправки спеціальної техніки  філії «Горохівський автодор» - 1000 літрів дизельного палив та 250 л бензину, Бужанівській сільській раді - 200 літрів дизельного палива, Горохівській міській раді - 300 літрів дизельного палива.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024