На Горохівщині перевіряли, як використовують «дитячі» гроші

25 Січня 2020, 11:27
1647

Жителям Мар’янівської, Холонівської та Звиняченської сільських рад розповідали про насильство, а також перевіряли, як деякі родини використовують кошти допомоги при народженні дитини.

Рейд відбувся 23 січня. Про це повідомляють на сайті Горохівської РДА.

В Мар’янівській ЗОШ провели профілактичні заходи  «Насильству – НІ!», «Життя без насильства». Дітей ознайомили з актуальною проблемою насильства у шкільному середовищі, протидією насильству в сім’ї, роз’яснили про можливі наслідки вчинення насильницьких дій.

Обстежили дев’ять сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Перевірили умови проживання дітей, надали консультації з питань формування відповідального батьківства.

У дев’яти сім’ях здійснили перевірку цільового використання коштів допомоги при народженні дитини. Фактів нецільового використання коштів допомоги не виявили.

Здійснили оцінку потреб демобілізованих учасників АТО, проінформували про пільги, якими вони мають право користуватися.

Рейд здійснювала мобільна бригада соціально-психологічної допомоги Горохівського райцентру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівником служби у справах дітей Горохівської райдержадміністрації, старшим інспектором з ювенальної превенції ВПГУНП у Волинській області, спеціалістом з Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024