Чи відремонтують цьогоріч дорогу «Локачі-Горохів»

27 Січня 2020, 14:51
Чи відремонтують цьогоріч дорогу «Локачі-Горохів» 1571
Чи відремонтують цьогоріч дорогу «Локачі-Горохів»

На автодорозі «Локачі-Горохів» цьогоріч здійснюватимуть лише поточний дрібний ремонт.

Про це повідомляють на сайті Горохівської районної ради.

У департаменті регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації розглянули повторний запит депутата обласної ради Михайла Скопюка щодо ремонту дороги «Локачі-Горохів».

«За інформацією Служби автомобільних доріг області, яка є балансоутримувачем зазначеної автомобільної дороги, сформовано пропозиції щодо стратегічних напрямків ремонтів автошляхів у 2020 році з урахуванням виконаних робіт у минулі роки та дотримання маршрутного принципу.

Проте, при формуванні переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2020 році Укравтодором попередньо заплановано спрямувати на область лише 307,7 млн гривень. Пріоритетними маршрутами є дороги міжнародного, національного та регіонального значення. Державна автомобільна дорога загального користування Т-03-11 /Р-14/ - Седлище - Камінь-Каширський - Ковель-/М-19/ - Колодяжне - Локачі - /Н-17/ в переліку відсутня.

Транспортно-експлуатаційні властивості цієї автомобільної дороги підтримуватимуться за рахунок видатків державного бюджету, що спрямовуються на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання в межах виділеного фінансування», - йдеться у відповіді ОДА.

Читайте також:

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024