У Горохівському районі перевірили сім'ї, що опинилися в складних життєвих обставинах

02 Лютого 2020, 13:36
Сім'ї відвідували 30 січня 2866
Сім'ї відвідували 30 січня

З метою перевірки умов утримання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах та своєчасного вжиття заходів щодо вилучення дітей з несприятливого середовища, влаштування їх до закладів соціального захисту дітей та закладів охорони здоров’я у Горохівському районі провели профілактичний захід.

30 січня працівник служби у справах дітей спільно з фахівцями районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали сім'ї на території Сенкевичівської селищної, Вільхівської, Губинської Першої та Рачинської сільських рад. Про це повідомили у службі у справах дітей райдержадміністрації.

Під час профілактичного заходу відвідали дев'ять сімей, де виховуються діти, які перебувають на обліку служби у справах дітей. З батьками провели бесіди про необхідність ведення здорового способу життя, належного виконання батьківських обов’язків, створення належних умов для виховання дітей, санітарного стану в будинку.

Фахівці склали акти обстеження умов проживання родин, надали рекомендації, батьків попередили про адміністративну відповідальність за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024