Михлин та Угринів відвідав представник Європарламенту

02 Лютого 2017, 20:00
5237

У села Горохівського району завітав Генеральний Секретар Асоціації Європейських Прикордонних Регіонів.

Мартін Гільєрмо-Рамірез, саме так звуть представника, наприкінці січня вперше відвідав Волинську область. Про це повідомляє ІА Волинські Новини.

На робочому візиті в селі Михлин, з гостем говорили про реконструкцію старого клубу в сучасний культурний центр. Делегацію в селі зустрів депутат Волинської обласної ради Андрій Турак. Гості відвідали приміщення культурного центру: урочисту залу, бібліотеку, більярдну кімнату, комп’ютерний клас, кімнату з настільними іграми.  Приємно здивувало те, що в сільському клубі є приміщення, у якому встановлене обладнання, що дозволяє забезпечувати функціонування та опалення культурного центру за допомогою альтернативних видів енергії.

Мартін Гільєрмо-Рамірез звернув увагу на те, що культурний центр такого рівня може бути не лише місцем зустрічі місцевих мешканців та жителів району, а й може стати місцем для проведення офіційних зустрічей високопосадовців з європейських інституцій, в тому числі з Європейської комісії.

Михлинський культурний центр
Михлинський культурний центр

Біля Михлинської Сільської Ради
Біля Михлинської Сільської Ради

 

У ході екскурсії Волинню, Андрій Турак показав приміщення старої школи в селі Угринів, що може бути переорієнтоване в місцеву амбулаторію у рамках певної міжнародної програми.

У приміщенні старої школи села Угринів
У приміщенні старої школи села Угринів

 

Окрім Горохівщини, гість з-за кордону завітав у місто Нововолинськ, Луцьк та село Морозовичі Іваничівського району.

У підсумку, представник Європарламенту Мартін Гільєрмо-Рамірез висловив готовність підтримувати ініціативи волинян.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024