У Волинському центрі зайнятості новий керівник

02 Лютого 2017, 19:40
1648

Виконувачем обов’язків очільника служби обласного центру зайнятості призначили Романа Романюка. Це стало відомо на брифінгу, що відбувся 2 лютого.

Нового директора представив виконувач обов'язків голови Державної служби зайнятості - Валерій Ярошенко. У своїй промові він звернувся до попередньої голови центру зайнятості Раїси Кучмук та  висловив слова вдячності:

«Ви достойно й багато років працювали в цій службі. Маса нестандартних підходів у вашій роботі була використана по всій Україні. Це питання професійної орієнтації, календар школяра і така прекрасна річ, як  великомасштабні акції: «Живи й працюй в Україні». Під вашим керівництвом було багато зроблено для того, щоб молодь працевлаштовувалась саме тут, на теренах Волині. Завдяки вам побудовано 6 нових будівель, повірте це величезний покажчик. Крім того, вагомий внесок був здійснений у налагодження зв’язків з Республікою Польща »

Після того, Раїсі Кумчук подарували грамоту та вручили квіти. В свою чергу вона зазначила, що буде підтримувати нового керівника та ділитися досвідом.

Раїсі Кумчук вручають грамоту
Раїсі Кумчук вручають грамоту

 

Голова Волинської Обласної Державної Адміністрації – Володимир Гунчик побажав Роману Романюку успіхів на новій посаді. І наголосив на тому, що сьогодні важливо сьогодні прислухатися до тих змін, які відбуваються в державі і перенацілити свою роботу.

Володимир Гунчик вітає Романа Романюка
Володимир Гунчик вітає Романа Романюка

 

 «Для нас дуже важливо спільно з адміністрацією, представниками центральних органів влади, які працюють сьогодні на теренах області , націлити нового керівника служби на те, що головне завдання для нього це – створення робочого місця. Таким чином ми виконаємо головне завдання,яке ставить перед нами держава це – наповнення місцевого бюджету. Ми всі люди однієї команди і будемо робити все для того, щоб наші громадяни мали роботу! Це завдання номер 1» - говорить Володимир Гунчик.

Також, під час брифінгу піднімали питання про працевлаштування  мобілізованих вояків, яких в області нараховується близько 10 000.

Новоспечений керівник центру Роман Романюк подякував за висловлену йому довіру:

«Повністю усвідомлюю всю відповідальність, яка сьогодні лежить на мені і цю відповідальність я хочу розділити з колективом професіоналів. Я вірю, що саме з такими людьми, як ви у нас вийде реалізувати всі завдання центру і внести своє бачення розвитку галузі. Першим моїм завданням є збільшення кількості вакансій. Тому потрібно вийти з теплих кабінетів, встати з комфортних крісел і піти до роботодавців, щоб поступово працювати з ними на збільшення робочих місць».

1
Роман Романюк
Роман Романюк


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром