Бізнесмен, який збив дитину у Луцьку, просився до Горохова, але суд не пустив

04 Лютого 2017, 17:41
2171 Джерело: http://www.volynnews.com

Тривають судові засіданні у справі підприємця Володимира Мігаса, 8 грудня збив 16-річного хлопця на пішохідному переході, що на вулиці Дубнівській у Луцьку.

Відомо, що водій був у нетверезому стані, в салоні з ним була жінка, свідки після наїзду бачили чоловіка зі спущеними штанами. Постраждалий Влад Андрушків довгий час перебував у комі, зараз вийшов, а ле стан його залищається важким. 

Судове засідання, яке відбулося 2 лютого,  закінчилося продовженням терміну тримання під вартою ще на два місяці та призначенням дати розгляду справи 9 лютого 2017 року, – повідомляє ІА «Волинські новини».

«Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігасперебуваючи за кермом автомобіля Mercedes у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле) допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному на вулиці ДубнівськійВлад Андрушків, який постраждав в жахливій ДТП на Дубнівський, досі без свідомості. Через місяць після травми стан так званої коми змінив «аполічний синдром»: мозок хлопця працює з порушеннями, але реагує на зовнішні подразники. Тим часом винуватець ДТП Володимир Мігас вийшов під заставу в 275 тисяч гривень», – пище видання. 

Наразі водія обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяла потерпілому тяжке тілесне ушкодження, та в залишенні в небезпеці (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України).

Враховуючи всі ускладнюючі умови скоєння злочину, прокурор просив суд продовжити термін запобіжного заходу ще на два місяці, залишити на зберіганні слідства закордонний паспорт обвинуваченого та зобов'язати останнього носити електронний браслет.

Своєю чергою адвокат Мігаса, Максим Мохнюк клопотався про те, аби суд дозволив його підзахисному відвідувати філіал його підприємства у Горохові.

Зрештою суд ухвалив рішення продовжити термін тримання під вартою ще на два місяці, до 11 квітня 2017 року включно. Мігасу заборонено покидати місце прописки та місце реєстрації його підприємства. Не можна відвідувати розважальні заклади та керувати автотранспортом.

Також суд призначив дату розгляду справи 9 лютого о 14:30. Прохання ж адвоката - дозволити підсудному перебувати на території Горохівського району - відхилили.

Коментарі
05 Лютого 2017, 00:54
Ц Я ПЯНА СКОТИНА МОЖЕ ВТЕКТИ .ВІН ЗА КОРДОНОМ МАЄ НЕРУХОМІСТЬ
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024