Жителям району нагадують, хто може працювати з агрохімікатами

21 Лютого 2020, 17:01
886

Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області нагадує, що перевозити, зберігати і торгувати засобами для захисту рослин можуть тільки люди, які пройшли спеціальну підготовку і отримали допуск.

Про це інформують на сайті Горохівської РДА.

Підставою для видачі допуску є посвідчення про проходження спеціальної підготовки з питань безпечного виконання роботи з пестицидами і агрохімікатами та медичної книжки з висновком медичної комісії про відсутність протипоказань за станом здоров’я.

Організації (установи), фізичні особи-підприємці та громадяни для отримання допуску, посвідчення повинні подати відповідальним особам в управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області в районі заяву встановленої форми з наступними підтверджуючими документами:

- копію медичної книжки згідно форми, що визначено постановою КМУ України № 746 від 18 вересня 1995 року;

а також з метою підтвердження особи, якій видається допуск, посвідчення;

- копію паспорта;

- копія документу, що підтверджує про місце роботи та посада особи (трудова угода, наказ на призначення, свідотство підприємця, інше);

Після проходження навчання та позитивного складання іспитів видаватимуть допуск та посвідчення на право роботи з пестицидами та агрохімікатами. Процедуру проводять БЕЗКОШТОВНО!

Детальну інформацію можна отримати звернувшись до відділу фітосанітарної безпеки Держпродспоживслужби у Горохівському районі за адресою: м. Горохів вул. Берестецька 5, або за телефоном 2-17-40.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024