Чоловік отримав умовний термін, бо вкрав у селі Михлин два породисті кролі

22 Лютого 2020, 09:24
Кріль породи «Полтавське срібло» 2927
Кріль породи «Полтавське срібло»

Горохівський районний суд розглянув обвинувальний акт з угодою про примирення щодо уродженця села Степанівка Здолбунівського району Рівненської області, який вкрав два кролі.

Слухання справи відбулось 14 лютого. Про це йдеться у вироку суду.

Обвинувачений вранці 10 березня у селі Михлин Горохівського району вкрав два кролі породи «Полтавське срібло» та «Шиншила». Він спричинив потерпілому матеріальної шкоди на загальну суму 1000 гривень.

Під час досудового провадження між підозрюваним та потерпілим укладено угоду про примирення.

У підготовчому судовому засіданні обвинувачений просив затвердити угоду про примирення, повністю визнав свою винуватість у вчиненні злочину. Потерпілий також просив затвердити угоду про примирення.

Суд засудив затвердити угоду про примирення, визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, призначивши узгоджене покарання у виді позбавлення волі на термін один рік.

На підставі статей 75-76 КК України чоловіка звільнили від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки: періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024