У Горохові обговорювали актуальні газові питання

25 Лютого 2020, 17:57
1951

У Центрі обслуговування клієнтів «Волиньгазу» у місті Горохів відбулась відкрита зустріч.

Усі охочі 21 лютого мали змогу поспілкуватися зі старшим майстром Горохівської дільниці АТ «Волиньгаз» Русланом Свідерським на актуальні газові теми.

Він проконсультував горохівчан стосовно розділення платежів за газ, розповів як відбувається процес доставки газу та чому споживачі повинні сплачувати за транспортування «блакитного палива». Не оминули увагою також питання нульового споживання:

«Рішення стосовно зменшення плати споживачам, які тимчасово не використовують газ, буде прийнято держрегулятором у березні. Тоді ж надійдуть уточнені квитанції», – зауважив Руслан Свідерський, старший майстер Горохівської дільниці АТ «Волиньгаз».

Оскільки багато горохівчан відвідують Центр обслуговування клієнтів з метою передачі показів лічильника, то на відкритій зустрічі також обговорювали переваги користування чат-ботом Viber 7104, та Особистого кабінету на сайті 104, де користувачі можуть контролювати всі необхідні дані.

Зустріч відбулась у дружній атмосфері, споживачі отримали відповіді на свої питання та подякували фахівцям «Волиньгаз» за цікаву і корисну розмову.

Наступна відкрита зустріч відбудеться вже цієї п’ятниці, 28 лютого о 15:00 за адресою м. Горохів, вул. Козацька, 98. Не пропустіть!






Більше інформації про компанію на веб-сайті http://vl.104.ua та сторінці АТ «Волиньгаз» у мережі Фейсбук.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024