Обірвалося життя воїна з села Зелене

10 Березня 2020, 11:40
2372

Село Зелене на Горохівщині сколихнула болем сумна звістка: обірвалося життя 48-річного Олександра Кухарука, який у 2015 – 2016 роках обороняв Україну від проросійського агресора.

Про це пише газета «Волинь».

Олександр народився 6 грудня 1971 року. У Зеленому минуло його дитинство, шкільні роки і юність. Односельчани дотепер згадують його доброзичливим і завзятим, приязним і порядним настільки, що коли з військкомату прийшла повістка, не роздумуючи ні хвилини, зібрався і пішов  виконати свій громадянський обов’язок захисника України на Донбасі в російсько-українській війні.

«Воював із честю. Був відважним, людяним, надійним», – згадує бойового  побратима односельчанин Сергій Шевченко.

Із війни повернувся в село Щуровичі на Львівщині, де в свій час одружився і проживав із сім’єю, а в 2002-му році залишився вдівцем. Там зненацька й настала підступна смерть від серцевого нападу. На  кладовищі цього поселення  знайшов  вічний спочинок.

Олександр Кухарук
Олександр Кухарук

 

…Смолявська сільська голова Тетяна Столярчук розповіла, що Олександр Васильович часто приїжджав у рідне Зелене, де був в зареєстрований за місцем проживання. Сумував за рідними й друзями, постійно телефонував за новинами, всюди радів зустрічі з односельчанами, як із найріднішими людьми.

Вони й побратими з Горохівщини, поїхали на Львівщину, щоб провести земляка разом із найріднішими людьми його останньою земною дорогою у Вічність. Світлі спогади про найріднішого тепер берегтимуть 25-річний син Андрій і 22-річна донька Олена.

Вічна пам’ять Олександрові Кухарукові! Герої не вмирають!

Читайте також:

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39