Чого не вистачає громадянам у Широкому, Цегові й Сільці

14 Лютого 2017, 08:24
5222 Джерело: Горохівська районна рада

Відбувся прийом громадян у Цегівській сільській раді. Його провів голова районної ради, Тарас Щерблюк у п’ятницю, 10-го лютого.

Під час зустрічі підняли чимало проблемних питань.

Про це йдеться на офіційному сайті Горохівської районної ради.

Так, жителька села Широке, Ольга Садова звернулась з проханням вирішити питання ремонту місцевих доріг. Адже, вони знищуються при перевезені великогабаратними автомобілями деревини та сільгосппродукції.

Тетяна Калахан з цього ж села закцентувала увагу голови ройонної ради на питанні заміни старих вікон в початковій школі.

Валерій Органістий, мешканець села Сільце, просить посприяти у вирішенні питання опалення місцевого дитячого садка. В ході дискусії, з метою вирішення наболілих проблем, вирішили виготовити необхідну проектно-кошторисну документацію і тоді уже спільно сільською та районними радами шукати необхідний обсяг фінансових ресурсів.

Також, Тарас Щерблюк разом з депутатом районної ради Валентином Фищуком побували у Цегівському дитсадку «Зернятко». Під час зустрічі з керівництвом садочка обговорили питання підготовки і подання на обласний конкурс проекту, метою якого є капітальний ремонт даху цього дошкільного навчального закладу.

1

1






1




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024