«Волиньобленерго» закликає передавати покази електроенергії дистанційно

16 Березня 2020, 17:19
976

У зв’язку із впровадженням карантину в ПрАТ «Волиньобленерго» просять волинян передавати покази електролічильника дистанційно.

Про це повідомляє прес-служба ПрАТ «Волиньобленерго».

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» тимчасово обмежили доступ для сторонніх осіб до усіх філій ПрАТ «Волиньобленерго».

Задля упередження можливого розповсюдження коронавірусу по всій території України і захисту здоров’я громадян, у «Волиньобленерго» рекомендують волинянам передавати покази електролічильника через номер кол-центру 0-800-21-01-31. Номер безплатний, багатоканальний, працює цілодобово.

Ті, хто користується «Вайбером» для подачі показів, зауважте, у «Вайбер»-боті «Волиньобленерго» можна передати покази відразу за багатьма особовими рахунками. Окрім свого, за одну хвилину ви можете передати покази сусідської бабусі чи будь-яких родичів або друзів. Не будьте байдужими, допомагайте один одному!

Доєднатися до «Вайбер»-бота – максимально просто. Потрібно лише просканувати ось цей QR-код:

1

 

Цього місяця прийом показів стартує 30 березня і триватиме до 3 квітня. Зауважте, тимчасово покази електролічильника особисто не прийматимуть. Пам’ятайте, якщо оператор системи розподілу не отримає актуальних показів лічильника, тоді обсяг спожитої електроенергії визначається розрахунком на основі середньодобового обсягу споживання.

Читайте також: На Волині два тижні не працюватимуть Центри обслуговування платників

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024