Самоврядцям Горохівщини рекомендують дотримуватися карантину

20 Березня 2020, 17:57
2288

Депутати Горохівської районної ради звернулися до сільських, селищних, міських рад району, аби ті вжили заходів із запобігання поширення коронавірусної інфекції.

Відповідне звернення схвалили на черговій сесії районної ради, яка відбулася 19 березня.

У документі йдеться про те, що швидке поширення інфекції вимагає від усіх гілок влади здійснювати карантинні та інші обмежувальні заходи, а від громадян – проявляти свою громадську свідомість і не допустити поширення вірусу.

Районна рада рекомендує:

- передбачити кошти в резервному фонді на вжиття організаційних, матеріально-технічних, профілактичних заходів, спрямованих на запобігання поширенню респіраторних хвороб, спричинених коронавірусом COVID-19;

- протягом трьох місяців не виділяти кошти на капітальні та поточні видатки;

- обговорити питання придбання апарату штучної вентиляції дихання легень для КНП «Горохівська центральна районна лікарня Горохівської районної ради Волинської області» з головою районної ради Т.Щерблюком, в.о. голови райдержадміністрації А.Розтокою, головним лікарем КНП «Горохівська центральна районна лікарня Горохівської районної ради Волинської області» В.Кобою;

- не проводити культурно-масові заходи;

- зупинити роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема промислових магазинів, крім продовольчих.

 

Читайте також:

 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024