Судили чоловіка, який у селі Старостав збив жінку і втік

21 Березня 2020, 12:06
3996

Суддя Горохівського районного суду Галина Адамчук розглянула матеріали справи, які надійшли від Горохівського відділу поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду та втік з місця аварії.

Слухання справи вібулось 16 березня. Про це йдеться у постанові суду.

Обвинувачений 28 січня в селі Старостав Горохівського району, керуючи автомобілем «Citroen Berlingo», не врахував дорожньої обстановки, не дотримався бокового інтервалу, внаслідок чого скоїв наїзд на пішоходку, зачепивши її правим боковим дзеркалом та пошкодивши їй куртку.

У результаті ДТП автомобіль зазнав механічних пошкоджень, а жінці було завдано матеріальних збитків. Після аварії водій залишив місце дорожньо-транспортної пригоди, до якої він причетний.

Через годину винуватець ДТП вже пив горілку у селі Борочиче Горохівського району. 

У суді чоловік свою вину визнав повністю та щиро розкаявся.

Суддя постановила визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених статтями 124, 122-4, частиною 4 статті 130 Адміністративного кодексу та накласти на нього стягнення у виді адміністративного арешту терміном 15 діб з позбавленням права керування усіма видами транспортних засобів на три роки. Також він заплатить на користь держави 420 судового збору.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024