Православна молодь завітала до школи-інтернату в Сенкевичівці

21 Лютого 2017, 11:03
4001 Джерело: Сайт Горохівського Благочиння

Учасники православного молодіжного клубу «Логос», що діє при храмі Різдва Христового міста Горохова здійснили візит до смт Сенкевичівка. Там вони відвідали вихованців загальноосвітньої школи- інтернату І-ІІІ ступенів.

Зустріч відбулась 20 лютого. Повідомляє Горохівське  Благочиння.

У школі-інтернат навчається 120 дітей, які завжди з радістю та посмішками зустрічають гостей. Цього разу до них завітали православні молоді люди, які приїхали зі своїми різноманітними майстер-класами та подарунками.

Після зустрічі з дирекцією інтернату, Андрій Гаврилюк, духівник молодіжки і настоятель храму Різдва Христового у Горохові, провів для дітлахів духовну бесіду та розповів декілька повчальних історій. Після знайомства з молодими активістами, діти з радістю взялися за нові творчі ідеї гостей з Горохова.

Православна молодь проводила цікаві конкурси, навчала вихованців інтернату малюванню, виготовленню різноманітних паперових цікавих виробів, гарному плетінні волосся, плетінню з бісеру та іншим заняттям.

Спільна творча праця та весело проведений час подарували дітям незабутні враження від зустрічі. Під час спільної справи молоді люди познайомилась ближче з дітьми інтернату і дізнались про їхні інтереси, мрії та майбутні професії.

На завершення зустрічі, гості роздали солодкі подарунки дітлахам. Вдячні погляди та посмішки на обличчях вихованців  школи-інтернату були для молоді з Горохова найкращою нагородою!


















Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024