У Горохівському коледжі пройшов «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності»

21 Лютого 2017, 14:03
2417

У Горохівському коледжі Львівського НАУ провели «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності».

Пізнавальним  і актуальним став інформаційно-практичний семінар з питань дій у надзвичайних ситуаціях «Безпека життя – життя у безпеці». Його організували для студентів і викладачів.

Працівники рятувальної служби Горохівського РВУ ДСНС України у Волинській області Масловський Олександр та Горбань Андрій вміло продемонстрували практичні дії з вогнегасником.

Також, вони розповіли про основні причини та сумну статистику пожеж на Волині, правила поведінки і заходи безпеки при виникненні пожеж, надали практичні поради.

Жельчик Олег Миколайович, директор коледжу  звернув особливу увагу присутніх на дотримання інструкцій з пожежної безпеки в навчальному закладі й гуртожитках. Та наголосив усім учасникам навчально-виховного процесу про порядок дій у разі евакуації, засоби захисту від електричного струму та правила поведінки при використанні електроприладів у побуті, профілактику пожеж.

Викладач дисципліни «Охорона праці» Савченко Світлана ознайомила присутніх з правилами поведінки в умовах низьких температур, при переохолодженні. Закликала не виходити на лід на ставках, річках, адже необдумана та необережна поведінка загрожує життю.

Виховні години: «Небезпечні чинники пожеж і вибухів», «Небезпека інформаційного простору», «Соціальні небезпеки», були цікавими і змістовними.  Їх провели куратори в академічних групах.






 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024