Жителю Горохівщини, який хотів продати боєприпаси, повідомили про підозру у злочині

02 Квітня 2020, 12:40
1159

Слідчі Локачинського відділення поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури оголосили про підозру 51-річному жителю Горохівського району, через незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.

Чоловіка підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Співробітники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області у Локачах викрили під час збуту боєприпасів 51-річного жителя Горохівського району. Його спіймали під час  продажу корпусу гранати «РГД-5» та запалу до неї. Окрім цього, зловмисник продав ще 20 набоїв, калібру 5,6 міліметра.

Читайте також: На Горохівщині затримали наркозбувача

Слідчі Локачинського відділення поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури оголосили зловмиснику про підозру в інкримінованому злочині. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Триває слідство.

Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами тягне за собою кримінальну відповідальність. Особа, котра добровільно здасть органам влади зброю та боєприпаси звільняється від кримінальної відповідальності, передбаченої статтею 263 Кримінального кодексу України.

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024