На Горохівщині спецтранспорт проводить дезінфекцію

07 Квітня 2020, 20:58
Дезінфекція в Китаї / Фото ілюстративне 2745
Дезінфекція в Китаї / Фото ілюстративне

У Горохівському районі проводять дезінфекцію з застосуванням спецтехніки.

Про це говорили 7 квітня на позачерговому засіданні Горохівської місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій,– інформує сайт Горохівської РДА.

Члени комісії звітували голові райдержадміністрації Сергію Мишленику і думали, як діяти в разі масового надходження хворих на COVID-19, яких заходів вживати, аби не допустити поширення хвороби на території району.

Обговорили ситуацію з кількістю зареєстрованих інфікованих та осіб з підозрою на коронавірус, перепрофілювання закладів охорони здоров’я району у разі масового надходження хворих та переведення всіх лікувальних закладів на суворий протиепідемічний режим, функціонування мобільних медичних бригад, облаштування контрольно-пропускних пунктів, проведення дезінфекційних заходів в населених пунктах району із застосуванням спецтехніки.

Сільським, селищним та міським головам доручили вживати заходів щодо проведення поточної дезінфекції масового скупчення людей, жилих, виробничих, навчальних, санітарно-побутових приміщень, вулиць, доріг, інших комунальних об’єктів та приміщень суб’єктів господарювання.

В районі вже розпочали санітарну обробку автомобільного транспорту та автошляхів із залученням спецтранспорту.

Також наголосили на необхідності дотримання вимог карантину релігійними громадами щодо необхідності обмеження на період надзвичайної ситуації проведення богослужінь та релігійних обрядів.      

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024