Як змінилося життя горохівського коледжу під час карантину

18 Квітня 2020, 09:21
2181

У Горохівському коледжі Львівського національного аграрного університету на період карантину організували освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання.

Освітній процес не зупинився, змінилася лише форма його організації. Про це повідомляє сайт закладу освіти.

У коледжі налагодили систему дистанційного навчання на платформі Moodle, на якій розміщені електронні навчальні комплекси 90% дисциплін навчальних планів спеціальностей. На освітній платформі розміщені лекції, інструкції для виконання лабораторних і практичних робіт, навчальні презентації та відеоматеріали, посилання на інформаційні джерела, онлайн-тестування та інші ресурси.

Для забезпечення освітнього процесу викладачі і студенти використовують електронну бібліотеку на сайті методичного кабінету коледжу 1784073.site123.me, навчально-інформаційний портал Google Classroom, платформи Zoom, Google Hangouts Meet та інші ресурси.

Читайте також: Студент горохівського коледжу – призер обласної олімпіади з інформатики

Адміністрація та викладачі забезпечують освітній процес згідно із розкладом навчальних занять. Між студентами та викладачами налагоджено постійний взаємозв’язок. Студенти опрацьовують навчальний матеріал, виконують тестові завдання, працюють з використанням різноманітних ресурсів дистанційного навчання.

1

1


1

1

1

1

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024