Горохівський коледж: як студенти «комерційної діяльністі» проходять практику

05 Березня 2017, 13:38
1670

В сучасних умовах під час проходження виробничої практики, студент повинен не тільки демонструвати засвоєння теоретичних знань, набувати професійних вмінь та навиків.

Він має навчитися перетворювати все це у потужну виробничу силу, проявляти організаторські здібності, пропонувати нестандартні ідеї та рішення, презентувати власний професійний та творчий потенціал.

Йдеться на сайті Горохівського коледжу ЛНАУ.

Під час захисту виробничої практики з спеціальності «Комерційна діяльність», горохівські студенти спілкувались  з метою отримання досвіду, закріплювали теоретичні знання та навики, набували нових. Також, вони отримували інформацію про специфіку професійної діяльності, і знайомились з роботою підприємства.  

Виступи студентів, підсилені презентаціями, показали, що майбутні випускники під час практики намагаються проявити себе як компетентні працівники, адже перед ними стає проблема працевлаштування,

Спрацьовує принцип «А чого я вартий?», коли студенту необхідно упевнитися у власних силах – це піднімає його самооцінку, впевненість.

Переддипломна практика, як складова професійного зростання наших студентів повинна сприяти підготовці фахівця.  Який повинен вміти приймати ефективні рішення, самостійно отримувати необхідну інформацію, критично аналізувати  реальність та використовувати отримані знання для розв’язання поставлених завдань.

Вона розглядається студентами і як можливість знайти потенційне місце роботи.

Мотивуванням та стимулюванням студентів до активної практичної діяльності стали хороші відгуки, оцінки за практику та запрошення роботодавців, щодо подальшого працевлаштування студентів. 





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39