«Десять гріхів». Письменник з Горохова видав новий детектив

06 Березня 2017, 18:27
2980

Письменник з Горохова, Андрій Криштальський видав нову книгу із захоплюючою назвою «Десять гріхів». Книга вийшла нещодавно і вже є у книгарнях.

До слова, горохівчанин є поетом, прозаїком й видавцем. У його доробку - вісім книг. Також, Криштальський займає посаду редактора літературно-мистецького журналу «Терен» та є засновником видавництва «Волинська мистецька агенція «Терен». У 2005 році чоловік став лауреатом літературної премії імені  Василя Стуса.

Отож, про завершення своєї праці письменник повідомив у Facebook.

«Місяців зо два не був у Фейсбуці. Трохи попрацював над прозою. І от результат - у харківському «Книжковому клубі сімейного дозвілля» вийшла моя нова книжка «Десять гріхів». Зменшений (як для пригодницького чтива) формат, приємно тримати у руках. А ще приємніше, що книжка вже є у книгарнях» - розповідає Андрій Криштальський.

Коментуючи новину, інтернет-користувачі бажали видавцю успіхів і вітали з виданням нової книги. Не обійшлось і без запитань:

– То це нова назва «Десятини»? Чи книжка трохи перероблена?

– Так, фактично це значно покращена версія роман «Десятина». Крім того там змінена фінальна частина. Мені імпонує цей проект тим, що книжка розійдеться по всій Україні. Так, як це сталося з моєю книжкою «Чорноморець, матінко», більшу частину тиражу якої розпродали за 6 місяців.

– Чудово! Бажаю перегнати Кокотюху! (Андрій Кокотюха - український письменник)

 – О ні, перегнати Кокотюху неможливо. Але то він дав мої координати працівникам видавництва. За що я йому і вдячний. Ми з Андрієм знайомі ще зі «смолоскипівських» семінарів творчої молоді. 

 Багато запитань було на рахунок того, де можна придбати книгу. На це письменник відповів: «Можна в книгарнях «Знання», «Є», або в їхньому фірмовому магазині на вулиці Лесі Українки. Книгарня «Освіта» також торгувала моїми книжками. Ну а якщо в Україні - то купа сайтів продає, мережа «Є», інші мережі».

 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024