Звиняче: випускники школи пройшли урок профорієнтації

11 Березня 2017, 19:20
4869

У школі села Звиняче, що на Горохівщині відбувся профорієнтаційний захід. Завітали фахівці Горохівського районного центру зайнятості Тетяна Янюк та Наталія Василевська.

Дуже добре, якщо підлітки в 15-16 років знають, ким би вони хотіли бути. Це свідчить про хорошу інформаційну політику в середньому навчальному закладі, відмінну роботу педколективу, особливо психолога, зацікавленість батьків. 

Усі з 14 учнів 11 класу впевнено сказали про свою омріяну професію. Присутні на заході десятикласники Володимир Новосад, Назарій Голодевич, Яна Олещук та Вікторія Зубко теж вже майже стовідсотково визначилися. Найбільше діти хочуть працювати в сфері ІТ-технологій, бути електрогазозварниками, швеями, трактористами, вчителями та лікарями. Та й мотивація в кожного була переконливою: говорили про перспективність, самореалізацію, заробіток, можливість бути корисними іншим. 

Бажаємо всім підліткам, щоб їхні задуми в професійній сфері здійснилися, а якщо не вдасться потрапити на навчання до омріяного навчального закладу з першого разу, не відступати перед труднощами, а вчитися їх долати.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024