Юні горохівчани взяли участь в обласних спортивних змаганнях «Веселі старти»

11 Березня 2017, 21:45
2013

Учні 4-х класів, Горохівської школи-гімназії взяли активну участь в обласних спортивних змаганнях «Веселі старти».  Змагання проходили у спортивно-розважальному комплексі «Adrenalin City», що у Луцьку.

Метою заходу було: залучити дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, підвищення мотивації до занять фізичною культурою та спортом, організації активного відпочинку дітей, формування патріотичних почуттів покоління, що підростає, які засновані на почутті відповідальності та гідності за свою команду.

Команду юних спортсменів школи-гімназії представляли такі учасники: Бойко Богдан, Бойко Дмитро, Лукашук Юліана, Наквацька Дарина, Окис Станіслав, Панасюк Анна, Станішевський Станіслав, Степанюк Ірина, Тимчук Дмитро, Юрчук Катерина.

Свою спритність, витривалість, відповідальність, вміння відчувати командний дух,  учні проявили у таких естафетах: садіння картоплі, флорбол, стрибунці, фізбол, фрізбі.

Готували команду до змагань: Боса Н.П, вчитель початкових класів та Хамула О.В, вчитель фізичної культури.

Активними вболівальниками команди були батьки учнів. Після змагань діти розважалися в Адреналін Сіті. З відчуттям радості й задоволення повернулись додому.

Вітаємо юних олімпійців і бажаємо їм міцного здоров’я та подальших  перемог.








 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024