Горохівські поліцейські й не уявляли, скільки у них є помічників

13 Березня 2017, 12:03
4144

Цими днями відділ освіти, молоді і спорту Горохівської  райдержадміністрації закликав учнів загальноосвітніх шкіл району стати учасниками традиційного районного конкурсу веселих і кмітливих. Пише газета  «Волинь».

Щоб вибороти яскраву перемогу, школярі сміливо зголосилися презентувати свій інтелект, прочуття гумору, а насамперед повчально для себе та інших позмагатися у знанні правил дорожнього руху.

Головною метою ініціаторів злету членів КВК було залучити школярів до участі у заходах, спрямованих на запобігання дитячого травматизму у ДТП, формування у їх свідомості почуття поваги до нелегкої  професії поліцейських.

За перемогу змагалися команди «Форсаж» із Печихвостів, «Імперія гри» і «Ін-спектор» із Горохова (ЗОШ І-ІІІ ступеня №1 імені Івана Франка і НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназія»), «Бонд» із Мерви, «Світлофор» із Бужан, «Хай пре» зі Звинячого,  «Світлофор» із Угринова, «ЧЖЗ» із Мар’янівки, «Перехрестя» з Лобачівки.

Учасниками кожної були 15 інтелектуалів ще й гумористів, які не стримували чудових емоцій, аби влучно розкрити тему КВК «Ми – за майбутнє, ми – помічники поліцейських» (котрі опікуються безпекою руху на дорогах) з допомогою розминки «Телефон «гарячої лінії» слухає» і підготовленого домашнього завдання «Рух дозволено в усіх напрямках».

У цих доброзичливих словесних поєдинках усі старалися бути найефектнішими. Крім того, учні не лише цікаво демонстрували свою обізнаність з ПДР, а й були гострими на язички у доречних жартах. Одним словом, молодцями і бачилися, і чулися всі команди.

Конкурс оцінювали особистості принципові, вимогливі до дотримання його умов  і теж любителі усміхнутися. Це методисти відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Підлужна і Людмила Мартинюк, методист РНД «Просвіта» Наталія Фіялка, поліцейський сектора реагування патрульної поліції Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області Назар Бочковський, керівник гуртка БДЮТ Тарас Гриб, учитель ЗОШ І-ІІ ступеня села Бережанка Ольга Левенець і головний суддя КВК, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валерій Юрчук.

Обговоривши кожен виступ, голова журі Олена Підлужна назвала ім’я переможниці, якою заслужено стала команда НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназія» міста Горохів. На другому місці – «Бонд» із Мерви, на третій сходинці п’єдесталу дружньо опинилися «Перехрестя» з Лобачівки і «ЧХЗ» з Мар’янівки.

Усі команди були нагороджені грамотами і сувенірами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. 

Команда «Ін-спектор» із Горохова
Команда «Ін-спектор» із Горохова

Команда «Перехрестя» з Лобачівки
Команда «Перехрестя» з Лобачівки

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024